Supa-crema de pui si curry cu lapte de cocos

iul.

4

Supa-crema de pui si curry cu lapte de cocos

Ingrediente:

1 piept de pui

400 ml lapte de cocos

1 morcov

4 cartofi

1 ram telina

30 g unt

curry

Mod de preparare:

1. Taie morcovul, ceapa si telina cubulete mici, si caleste-le intr-un castron pe baza de unt. Cand legumele sunt calite adauga cartofii si pieptul de pui taiati marunt, si lasa sa se gateasca la foc aproximativ 5-7 minute.

2. Adauga in castron praful curry, amesteca bine pentru a te asigura ca nu face cocoloase si toarna laptele de cocos. Lasa supa sa fiarba pina legumele sunt foarte moi si pieptul este pregatit.

3. Cu ajutorul unui blender prelucreaza supa pina cand obtii o crema omogena. Cand o servesti in farfurie o poti decora la dorinta cu frisca, mix de seminte (de floarea-soarelui, de dovleac, de susan), germeni, bucatele de piept de pui calit.

Pofta mare!