Salata din piept de pui crocant cu citrice si rucola

iun.

13

Salata din piept de pui crocant cu citrice si rucola

Ingrediente : 

2 piepturi de pui dezosate

1 cana pesmet

1 cana faina

1 ou batut

1 portocala feliata

putin suc de portocala

1/2 ceapa rosie feliata subtire

3 cani rucola

sare, ulei de masline

 

Mod de preparare : 

1. Taiati pieptul pe lungime, insa nu pina la urma, pentru a-l putea deschide ca pe o carte. Pneti-l intre 2 folii de plastic si bateti-l astfel incit sa aiba aceeasi grosime pe toata suprafata.

2. Treceti pieptul de pui prin bolul cu faina (se va inlatura excesul), prin ou, apoi prin pesmet. Intr-o tigaie incinsa rumeniti pieptul de pui pe ambele parti, pina capata o culoare aurie.

3. Pregatim dressing-ul pentru salata de citrice : Intr-un bol adaugam sucul de portocala, 2 linguri ulei de masline si putina sare.

In castronul pentru salata punem rucola, feliile de portocala, ceapa rosie, si cateva linguri de sos pregatit anterior. Se amesteca usor.

4. Pe o farfurie puneti pieptul de pui, peste care adaugati salata de rucola si citrice.

 

Pofta mare! 🙂

Sursa : https://hatchery.co/