Quiche cu spanac si ciuperci

iul.

8

Quiche cu spanac si ciuperci

Ingrediente : 

aluat foietaj
200 g ciuperci
5 oua
150 g smintina
100 g brinza de capre
100 g cascaval
300 g spanac
sare, piper
Mod de preparare : 
1. Punem ciupercile curatate din timp intr-o tigaie fierbinte, si le lasam sa se rumeneasca. Se lasa sa se raceasca.
2. Intr-un vas amestecam ouale, smintina, brinza de capre si cascavalul farimitate, dupa care adaugam ciupercile si spanacul si condimentam.
3. Intindem aluatul si il aranjam in vasul pentru copt. Turnam compozitia pregatita in pasul precedent in vasul de copt, si dam tarta la cuptor preincalzit la 190 grade, pentru 20-25 minute.
Pofta mare! 🙂
Sursa : www.hatchery.co
Sursa foto : www.hatchery.co