Piept de pui in sos curry cu legume

iun.

12

Piept de pui in sos curry cu legume

Ingrediente:

1 piept de pui

1 ardei gras

1 ceapa rosie

200 g rosii cherry

150 g masline verzi

curry

80 g unt

Mod de preparare:

1. Taie pieptul de pui in bucati mici, si caleste-l in putin ulei. Adauga curry in tigaia cu pieptul de pui, condimenteaza dupa gust, amesteca si lasa-l sa se gateasca. Carnea nu trebuie gatita de tot, intrucat o vom cali mai tarziu alaturi de legume.

2. Taie ceapa si ardeiul pai, iar rosiile cherry in jumatati. Intr-o tigaie pune putin unt si ulei de masline, adauga ceapa si ardeiul si caleste-le 1-2 minute, apoi adauga rosiile cherry. Cand legumele s-au inmuiat un pic, adauga pieptul de pui si lasa 5-6 minute sa se pregateasca impreuna toate ingredientele.

3. Pentru un gust mai bogat, inainte de a servi mancarea, adauga in fiecare farfurie cate 3-4 masline.

Pofta mare!