Păstrăv cu legume la cuptor

feb.

16

Păstrăv cu legume la cuptor

Ingrediente:

1 păstrăv

1 morcov

1 zucchini

1 ram țelină

100 g parmezan ras

50 g pesmete măcinat

sare, ulei de măsline

Mod de preparare:

1. Feliază păstrăvul, si lasă cele două fileuri deoparte până pregătești legumele.

2. Taie legumele pai, și călește-le pe toate pe tigaie. Fiecare legumă se gătește separat, pentru a rămâne crocante.

3. Într-un bol, unește toate legumele, adaugă parmezanul și pesmetele, și condimentează după gust.

4. Pe partea interioară a fileului de păstrăv aranjează legumele, și rotește pentru a obține mini rulade. Leagă turnulețele ca în imagine, pentru nu-i permite să se deformeze cât stă la cuptor. Aranjează-le într-o tavă de copt, și dă-le la cuptor la 190C pentru aproximativ 20 minute.

5. Când sunt gata, servește turnulețele calde alături de garnitura ta preferată, și decorează după gust.

Poftă mare!