Muschiulet de porc cu varza rosie

oct.

7

Muschiulet de porc cu varza rosie

Ingrediente:

1 muschiulet de porc

1/2 varza rosie

1/2 ardei rosu

1/2 ardei galben

150 g varza rosie

150 g mozzarella

crema de usturoi

sare, piper, ulei

ata de cuptor

Mod de preparare:

1. Taie varza si ardeii fin, in fasii subtiri, apoi caleste-i pe rand la tigaie si condimenteaza cu sare si piper. Amesteca varza cu ardeii, apoi toaca mozzarella in cubulete mici, si adauga in mixul de legume.

2. Deschide muschiuletul intr-o fasie uniforma de carne, aproximativ de aceeasi grosime pe toata suprafata. Bate carnea cu un ciocan de bucatarie, presara pe toata suprafata sare si piper, si stropeste cu crema de usturoi.

3. Adauga intr-un strat uniform mixul de varza si ardei, si ruleaza apoi muschiuletul de porc incat sa obtii o rulada. Leaga rulada cu ata de cuptor, pentru a te asigura ca rulada nu se va deschide la cuptor (vezi in imaginea de mai jos cum poti lega muschiuletul). Da rulada la cuptor pentru aproximativ 40 minute, la cuptorul preincalzit la 180 C. Poti servi rulada cu un mix de legume la alegere, noi am ales broccoli, conopida si pastai.

Pofta mare!