Friptura de iepure la cuptor

oct.

19

Friptura de iepure la cuptor

Ingrediente:

1 iepure

300 ml sos de rosii

300 ml vin alb

2 cepe

1 morcov

1 praz

sare, piper

Mod de preparare:

Aceasta reteta de friptura se prepara foarte usor, in cativa pasi simpli vei obtine o bunatate de carnita frageda si aromata.

1. Taie carnea de iepure in bucati mici si aranjeaza-le intr-o tava cu margini inalte, in care vei gati ulterior friptura. Intre timp porneste cuptorul la 180C si lasa-l sa se infierbinte pana pregatesti celelalte ingrediente.

2. Taie ceapa, morcovul si prazul cubulete mici si adauga legumele uniform peste carnita de iepure. Condimenteaza cu sare si piper, toarna vinul alb si sosul de rosii si amesteca putin.

3. Da tava la cuptor, si lasa friptura sa se gateasca pana cand carnea are o textura moale. Serveste alaturi de orez, mix de legume sau alta garnitura care iti place.

Pofta mare!