Despre Studio

Lo Chef este un studiou culinar unde vii singur sau cu prietenii si înveti sa gatesti lucruri interesante si gustoase din produsele, pe care le gasesti în marketul de la colt. Emisiunile culinare la televizor sunt frumoase si colorate, dar deseori folosesc ingrediente exotice, prea scumpe sau inexistente la noi. Problema cu ele e ca nu poti repeta acasa sau te costa cât o cina buna la restaurant.

Înseamna oare ca nu poti gati gustos fara ingrediente scumpe? Desigur, nu. La studiou vei învata sa prepari bucate delicioase din produse obisnuite. Vei invata sa gatesti pas cu pas retete gustoase, numai bune de impresionat papilele gustative ale mesenilor tai. Masterclass-urile noastre sunt lectii practice, in cadrul carora iti aratam cum poti transforma simple ingrediente in adevarate delicii.

Lo Chef este o comunitate de oameni pasionati de arta gatitului. In cadrul masterclass-urilor socializezi, faci schimb de idei si construiesti prietenii noi. Te asteptam cu drag in marea familie Lo Chef!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *