Petrece timp de neuitat în studioul Lo Chef!

iul.

22

Petrece timp de neuitat în studioul Lo Chef!

Dragă vizitator, vrei să petreci un weekend de excepție?! Te invităm atunci să iai parte la cursurile culinare care vor avea loc în studioul gastronomic Lo Chef!

Pentru weekend ti-am pregătit o varietate de cursuri, care îti dau posibilitatea să înveți de la invitații noștri bucătari, secrete din bucătăria niponă, modalități de preparare a cărnii, dar și cum să prepari un cheeseburger gustos și sănătos!

Iată care este orarul cursurilor culinare :

25 iulie 2014 – Sushi Party! Cursurile de bucătărie japoneză vă vor dezvolta abilitățile necesare și vă vor învăța mișcările corecte, dar și cum să selectați ingredientele și combinațiile corecte ale produselor. Avem în menu California cu creveți și Vegetables maki!

curs culinar sushi

26 iulie 2014 – Ne-am propus prin intermediul acestui eveniment, să dezvoltăm într-un mod jucăuș, atractiv și provocator, abilitățile și sociabilitatea copiilor, cât și să extindem cunoștințele acestora despre implicațiile complexe ale unei alimentații gustoase, dar echilibrate. preparăm cheeseburger și un delicios desert – banana split!

curs culinar cu copii

27 iulie 2014 – îl avem ca invitat pe bucătarul Petru Chicu, de la care vei învăța cum să marinăm carnea, la ce temperatură să o gătim, ne va explica diferenţa între steak şi medallion, cum păstrăm carnea pentru o perioadă mai lungă de timp şi cum o decongelăm înainte de gătire, care sunt cele mai bun erase de vită pentru carne şi multe altele.

curs culinar carne

Mai multe informații despre fiecare curs culinar poți găsi la rubrica evenimente!

Pentru detalii sau rezervări ne poți apela la nr. de telefon 061106834, sau scrie-ne pe lochef.md@gmail.com

Adresa: Chișinău , str. Albișoara, 82/8,
Parteneri: Casa Rinaldi, Chateau Vartely, Fresh & Joy